I am back home again…

Dear people,

As of today I returned home independently, after being admitted to the Amstelmere clinic for a while. I had many conversations, made agreements with nurses and psychiatrists about the future, and I must say that I am doing well. I’m going to do a few short errands here at the nearby mall.

All very sweet and understanding people there at the psychiatric center De Amstelmere in Amstelveen, which is also my hometown. A very difficult and stressful elderly patient on the ward, who also caused me a lot of trouble and also physically palpable pain. I am really happy to have been released from that, and I would like to thank all the employees of the GGZ for their support and good care over the years.

In the future, I would like to return there on a voluntary basis, as an employee by experience, because there is still a lot that can be improved in health care, both in terms of physical and psychological disorders.

Tonight I will probably do a radio broadcast again, at least on the FM, 105.7 mHz. I am also going to try whether I can use the previously received medium wave transmitter again, and whether the previously clearly audible static electricity has disappeared.

Later I will let you hear from me again, I am going to turn on the FM transmitter in a moment. You will not hear anything at all, silence, an unmodulated carrier wave. You will be hearing from me. And I’m fine.

(Dutch, Nederlands:)

Lieve mensen,

Per vandaag ben ik zelfstandig weer terug gekeerd naar huis, na een tijdje opgenomen te zijn geweest op de Amstelmere kliniek. Veel gesprekken gevoerd, afspraken gemaakt met de verpleging en psychiaters over de toekomst, en ik moet zeggen dat het goed met mij gaat. Ik ga zodirekt nog een paar kleine boodschapjes doen hier op het nabijgelegen winkelcentrum.

Allemaal hele lieve en begripvolle mensen daar op psychiatrisch centrum De Amstelmere in Amstelveen, wat ook mijn woonplaats is. Wel een hele lastige en veel spanningen gevende oudere patiënt op de afdeling, die ook mij veel narigheid en ook fysiek voelbare pijn heeft bezorgd. Ik ben echt blij daarvan bevrijd te zijn, en ik wil alle medewerkers van de GGZ bij deze hartelijk bedanken voor hun steun en goede zorg al die jaren.

In de toekomst wil ik daar graag terugkomen op vrijwillige basis, als ervaringsdeskundige medewerker, want er kan nog heel veel verbeterd worden in de zorg, zowel wat betreft lichamelijke als psychische aandoeningen.

Vanavond ga ik waarschijnlijk weer een radio uitzending verzorgen, in ieder geval op de FM, 105,7 mHz. Ik ga ook proberen of ik de reeds eerder ontvangen middengolf zender weer opnieuw kan gebruiken, en of de voorheen duidelijk hoorbare statische elektriciteit is verdwernen.

Later laat ik weer wat van me horen, ik ga de FM zender zodirekt alvast aan zetten. Je hoort dan helemaal niks, stilte, een ongemoduleerde draaggolf. Jullie horen nog van me. En het gaat goed met me.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: