Verblijf op Westerpoort Gesloten Bennebroek

Ik ben nu 15 dagen lang opgenomen op de kliniek Westerpoort Gesloten, en psychiatrisch gezien gaat het goed met me. Ik ben per gisteren gestopt met het gebruik van het medicijn amilsupride, wat zorgde voor Parkinson achtige verschijnselen, spierstijfheid, trillende handen en vingers en ontzettend veel moeite met lopen. Heb zelfs een tijdje in een rolstoel gezeten, en een aantal keren hard gevallen op de betonnen vloer. Maar heb vanochtend voor het eerst zelfstandig gelopen met een rollator. Zo word ik weer steeds mobieler.

Morgen een onderzoeksgesprek met de arts en de psychiater, in aanwezigheid van de patienten vertrouwens persoon, een soort ggz advocaat. Mijn goede vriend Rob wil er ook graag bij zijn, maar weet nog niet of dat gaat lukken. De reden waarom ik hier zit is een buitengewoon kwetsende brief van de bewonersgroep centraal wonen, gericht aan de verhuurder van mijn huurwoning, een brief die ook volgens Rob voor 80% is gebaseerd op leugens. Het verdrietige hieraan is dat iedereen gelooft dat wat in die brief wordt beweerd op waarheid berust.

Wie voor het schrijven en de inhoud van die brief verantwoordelijk is, is me vooralsnog niet duidelijk.

Bennebroek, 5 oktober 2021,

Boudewijn de Kat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: