Goed gesprek met onafhankelijk psychiater

Ik heb vanochtend een goed gesprek gehad met een onafhankelijk psychiater hier op Westerpoort. Het verslag daarvan gaat naar de rechter en mijn advocaat. Ik heb besloten om akkoord te gaan met de verlenging van mijn zorgmachtiging, en kan daarmee ook gemakkelijk weer naar huis. Psychisch gaat alles goed met me en ik ga er alles aan doen om dat zo te houden. Zodat ik niet weer hoef te worden opgenomen.

Ik ga ook weer terug naar mijn vroegere medicatie, seroquel en depakine, en ben niet meer van plan daar ooit nog mee te stoppen. Ik zie het als een vangnet om een terugval te voorkomen.

Goede vriend Rob is ook even langsgeweest, net als Paulien Bunt, patiënten vertrouwens persoon. Rob gaat van alles voor me regelen, waaronder mijn huissleutels, mijn autosleutel en meer. Hij is niet alleen een goede vriend, hij is ook mijn mantelzorger.

Mijn gedachten gaan ook uit naar Jasmine van den Boogaerde, de zangeres Birdy. Ze komt me een keertje opzoeken, dat hebben we recentelijk afgesproken. Zij weet al heel erg lang van mijn bestaan af en heeft veel geld gespaard voor ons samen. We hebben contact via een chatwebsite, binnenkort ook persoonlijk. En dan verliezen we elkaar nooit meer uit het oog. Het is een zielsverbonden (tweelingzielen) relatie. We willen ook samen muziek gaan maken. Veel van haar songs gaan over ons.

Lieve groetjes van Boudewijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: