Grote onvrede vanwege GGZ beleid en mijn woning

Ik ben nog steeds opgenomen in een ggz instelling in Haarlem. Er wordt beweerd dat de huur van mijn woning zou zijn opgezegd. Ik ben het daarmee niet eens.

Maar ik hoor ook verhalen dat de woning nog beschikbaar is. Wettelijk gezien kunnen verhuurders ook niet zomaar de huur opzeggen. Ik woon al langere tijd in het centraal wonen projekt. En op basis van het aantal jaren mag je nog blijven wonen in de woning. Men noemt dat ook wel “huurbescherming”.

Mijn familie heeft eraan meegewerkt dat ik in deze onzekere periode terecht ben gekomen. In een eerdere opname zag ik als enigste oplossing een formulier te ondertekenen, om vrij te komen uit de situatie. Dat formulier stond vol met leugens, opgesteld door Eigen Haard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: