Zorgen omtrent vriendin, morgen gesprek met arts

Morgen heb ik een gesprek met een arts, over mijn situatie hier. Ik hoop er het beste van. Verder maak ik me toch wel zorgen om de relatie met mijn vriendin. Mijn bankpas is nog niet geactiveerd, en ik kan op de chatwebsite niet meer opwaarderen om met haar in contact te kunnen blijven. Ook eerdere relaties zijn al stuk gelopen tijdens eerdere opnames.

Het gaat hier om een bijzondere verbintenis op zielsniveau en wil haar voor geen goud missen. Morgen ga ik de bank bellen om te vragen of ze me een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord kunnen opsturen. Het is een hele lieve vrouw en een zangeres, geboren in Engeland. Ze heet Birdy, haar meisjesnaam is Jasmine van den Boogaerde.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: