Klachten brief Centraal Wonen aan Eigen Haard 2021 vol met leugens…

Vorig jaar bereikte mij een lijst met klachten van enkele bewoners, geschreven aan verhuurdet Eigen Haard. Op basis daarvan stuurde Eigen Haard mij een lijst met voorwaarden op basis waarvan ik, na ondertekening, weer kon gaan wonen.

Mijn geestestoestand was toen zo wanhopig dat ik mezelf geen andere keuze zag dan die lijst van Eigen Haard te ondertekenen. Ik had het erg benauwd toen, ik kon niets anders toen. Ik heb nog een kopie van de lijst van centraal wonen op mijn telefoon staan. Zo zou ik in de nachtelijke uurtjes naakt door de gangen van het gebouw lopen. En zo werd beweerd dat er beeldopnames gemaakt zijn in mijn woning waardoor men zou kunnen zien hoe ik mijn dagen vulde. Heel veel dingen die volstrekt niet waar gebeurd zijn… Ik werd weer eens gepest in mijn leven. En niet serieus genomen, ook door andere mensen.

Ik zit nu in een moeilijke situatie, opgenomen in een kliniek, met het weinig vreugdevolle vooruitzicht op een plek binnen beschermd wonen, wat nog jaren kan duren. Ik zie dat niet zitten en ga erover in gesprek met mijn advocaat. Bovendien, als dat doorgaat kan ik het radiozendamateur zijn wel vergeten. Ik woon al 31 jaar (sinds het begin) in de woongroep en wil daar graag blijven wonen. 😪😭😭

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: